06 októbra 2014

Ocean Porcelaine

Ahojte :)
 
Prajem vám pekný večer. Dnes pre vás mám rýchlovku s krásnym lakom na nechty. Ide o moju prvotinu od L´Oreal čo sa laku na nechty týka. Možno sa čudujete, že ako to, že žiaden lak som od tejto značky ešte nevyskúšala, no nejak mám asi k malým fľaštičkám divný postoj. Na farby lakov, ktoré často nepoužívam - ok. Ale keď je nejaká farba, ktorú plánujem lakovať častejšie, tak mi príde logickejšie kúpiť väčšie ako 5ml balenie. No ale keď som uvidela tieto svetlulinké pastelové farby, tak som si mala chuť odniesť všetky! Toto je presne ten odtieň svetlej modrej, ktorý som dlho zháňala, a vždy som ho dosiahla len tak, že som si ho musela namiešať. Takže nebolo o čom, dokonca som vtedy na lak mala aj nejakú zľavu, ale - hlava deravá - aj tak netuším koľko stál, ani koľko bežne stojí, ale mám pocit, že cena sa pohybuje niekde okolo 3-4€. Za 5 ml celkom dosť na bežnú drogérku.


Ale s lakom som nadmieru spokojná. Bála som sa zlého krytia, ale bohato mi stačili dve nie moc hrubé vrstvy, čo ma naozaj príjemne prekvapilo, lebo som si myslela, že pre plné krytie budú musieť byť asi 3 alebo aj 4. No nie je to super? Keďže lak od L´Oreal som ešte nemala, tak som ani netušila ako to je s výdržou, ale musím povedať, že tiež som milo prekvapená. Lak mám na nechtoch štvrtý deň a len na dvoch prstoch je na krajíčku máličko odlúpnutý, ale aj to len preto, lebo  na tých miestach sú moje nechty v blbom stave. Páči sa mi aj štetček laku, s ktorým sa dobre pracuje a má mäkké štetinky. Odtieň má vystihujúci názov - Ocean Porcelaine... no nehodí sa mu to?
No ako som si aj myslela, už po jednom lakovaní bol na fľaštičke znateľný úbytok - fňuk :( Takže je vysoko pravdepodobné, že ak nenájdem nejaký iný v takto krásnom odtieni, tak si urobím rezervu. A mimochodom, v úvode som spomenula, že podobných odtieňov je viac, a aj si minimálne ešte na jeden robím zálusk ;)
Mimochodom, na prsteníček som nalakovala ešte aj Sally Hansen - Glass Slipper, ktorý podľa mňa tomuto modrému fešákovi pristane.

Čo vy a laky L´Oreal? A tiež máte k malým baleniam lakov na nechty postoj ako ja, alebo vôbec to neriešite?

6 komentárov:

  1. To je krásny odtieň! A tvoje nechty sú dokonalé!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, je to prekrásna farba! A veľmi pekne ďakujem :)

      Odstrániť
  2. vyzerá fakt krásne :) a neboj sa nie si v tom sama, ja som laky od L´orealu ešte nemala, tiež dávam prednosť radšej väčším baleniam :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak som rada, že v tom nie som sama :) V tomto smere je pre mňa ideál Sally Hansen, pretože ich laky sú kvalitné, a pre mňa aj v dostatočne veľkom balení :)

      Odstrániť
  3. ten nápad s prstenníčkom je skvelý! inak tiež veľmi nemusím tieto "mini" balenia, ale zhodou okolností mám presne také isté len s konfetami:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konfetový lak v takomto mini balení je lepšia kúpa, lebo ten sa predsa nepoužíva v takom množstve. Pri bežných lakoch som vždy celá smutná, že ako rýchlo sa mi moje obľúbené farby míňajú.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre, mám z nich veľkú radosť :)