07 októbra 2014

Check & Tweed

Ahojte :)
Už podľa názvu ste si možno domysleli, že príspevok bude o novej limitovanej edícii od Catrice. Celú kolekciu som si, bohužiaľ, domov neodniesla, lebo som si povedala, že si vyberiem len jeden výrobok. A keď som stála pri stojane, tak bolo rozhodnuté. Vedela som, že to bude určite paleta tieňov. Na výber sú dve, a ja som absolútne netušila ktorú. Sú si veeľmi podobné, ale mám pocit, že C01 - so zeleným tieňom - bola podľa mňa trošku horšie pigmentovaná, aj keď priznám sa, že ten tmavozelený tieň by som asi využila skôr. Z napísaného je jasné, že ja som si domov odniesla C02 - Town Of Crown. Páči sa mi kompozícia paliet, v ktorých nájdete 3 tiene, ktoré podľa mňa určite využijete na každodenné líčenie, a jeden akcentový tieň, ako som už spomenula, v jednej palete je tmavo zelený, a v tej ktorú som si odniesla ja je to taká petrolejová farba. Bohužiaľ, na fotkách sa mi tiene absolútne nepodarilo verne zachytiť... tak sa nenechajte odradiť, a rozhodne sa na ne pozrite v drogérii. A nie len to, určite si ich "ošahajte" :D stojí to za to, lebo sú to mršky - tvária sa úplne inak ako keď ich uvidíte v akcii :) Spodná ružová je plná trblietok, a aj keď to neznie ktovie ako, tak je naozaj krásna a pripomína mi jeden môj tieň od Bourjois. Vrchná béžová je pri nanesení skoro biela, ale s nádherným leskom, a dosť mi pripomína môj obľúbený tieň z palety Naked 2 - Bootycall, ktorý je mojim favoritom, lebo vždy keď ho mám na očiach, tak mi niekto chváli líčenie :) Som teda naozaj rada, že obdobu tohto tieňa mám doma ešte raz.


Mimochodom, tiene sú zapečené, a pri zapečených produktoch sa často hovorí o nie najlepšej pigmentácii, ale v tomto prípade to nie je na mieste, pretože tiene sú pigmentované celkom dobre, aj keď to závisí na odtieni. Paleta za ani nie 5€ je rozhodne super kúpa, ktorú odporúčam. Síce osobne podobným papierovým obalom až tak nefandím, ale aj tak si myslím, že 4 dobré tiene za takú cenu... obal už prekusnem :) Aj keď dizajn obalu je pekný, len mi príde zvláštny vnútrajšok, ktorý si vyslovene pýta zrkadlo - to je asi jediné negatívum.

 

Chcela som vám pridať aj líčenie s tieňmi, ale pod umelým svetlom to stojí za prd, a počasie dnes tiež nepraje fotkám, tak snáď nabudúce :)
 
Odniesli ste si niečo z tejto limitovanej edície? Mňa ešte láka rúž v odtieni Brit Chick :)

3 komentáre:

  1. nedoniesla som si nič, už radšej len pozerám, snáď sa počasie umúdri a bude priať aj líčeniu, nech ich vidíme aj v akcií:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto paletkou som robila líčenie, je vážne dokonalá <3
    natalihnat

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, tie odtiene sú využiteľné na mnoho spôsobov. Ak máš fotky na blogu, tak idem k tebe nakuknúť ako si ich využila ty :)

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre, mám z nich veľkú radosť :)